(P) Primul spital stomatologic din regiune, DENTERRA International Dental Hospital by DENTAL ALEX s-a deschis astazi la Brasov.

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 10:35
109 citiri
Inregistrand peste 22 de ani de activitate in Brasov, clinicile de Medicina Dentara DENTAL ALEX, inaugureaza astazi primul spital stomatologic din regiune numit DENTERRA International Dental Hospital by DENTAL ALEX.
Proiectul companiei cu capital 100% romanesc, s-a derulat pe parcursul a doi ani si a presupus o investitie de peste 2 milioane de euro. DENTERRA International Dental Hospital este a patra locatie detinuta de DENTAL ALEX in Brasov, reprezentand cel mai mare proiect de acest gen din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.