Piata valutara da in clocot. Dolarul explodeaza si trece pentru prima oara in istorie pragul de 5,1 lei, ajungand luni dimineata la 5,1279 lei

Luni, 26 Septembrie 2022, ora 10:36
57 citiri
Dolarul a crescut puternic luni, trecand pentru prima oara in istorie pragul de 5,12 lei, ajungand luni dimineata pe piata interbancara pana la 5,1279 lei.
"Deocamdata, nu pare sa existe nimic care sa stea in calea dolarului", a declarat Shafali Sachdev, sef al departamentului FX la BNP Paribas Wealth Management din Singapore.
Lira sterlina s-a prabusit luni la un minim record, din cauza speculatiilor ca planul economic al noului guvern va duce finantele Marii Britanii la limita, informeaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.