Premierul Ludovic Orban si-a anuntat demisia. Premier interimar a fost desemnat ministrul apararii Nicolae Ciuca. Presedintele Klaus Iohannis: Partidele de dreapta au castigat peste 50% din voturi. Viitorul guvern va fi fara PSD

Marti, 08 Decembrie 2020, ora 05:49
34 citiri
Premierul Ludovic Oban si-a anuntat demisia in urma scorului neasteptat de slab al PNL in alegeri. De fapt, nu scorul PNL a fost slab, ci asteptarile acestui partid au fost prea inalte.
"Imi inchei mandatul de premier dupa un an si o luna in care Romania s-a confruntat cu o perioada extrem de dificila, in care romanii s-au confruntat cu o pandemie si o criza economica fara precedent", a spus premierul demisionar, unul dintre liberalii vechi si cu multa experienta politica.
Nicolae Ciuca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.