Pretul petrolului se prabuseste peste noapte la cel mai scazut nivel din 2021, dupa ce protestele violente din China, cel mai mare importator de petrol, arunca piata in incertitudine

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 10:36
61 citiri
Contractele futures la petrol au scazut luni cu peste 2 dolari pe baril, WTI atingand un minim al ultimelor 11 luni, dupa ce protestele din China, principalul importator, fata de restrictiile stricte ale COVID-19 au alimentat ingrijorarile legate de cerere.
Titeiul Brent a scazut cu 2,16 dolari, sau 2,6%, pentru a se tranzactiona la 81,47 dolari pe baril la ora 0230 GMT, dupa ce a plonjat la 81,16 dolari mai devreme in timpul sedintei - cel mai scazut nivel din 11 ianuarie.
Petrolul american ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.