Propunere privind organizarea unei a doua sesiuni de Bacalaureat, la doua saptamani de la prima, pentru elevii care nu pot participa din motive medicale

Sursa: Profit.ro
Miercuri, 03 Iunie 2020, ora 05:41
23 citiri
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca autoritatile propun organizarea unei a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat pentru data de 6 iulie, la doua saptamani de la organizarea primei sesiuni. Premierul Ludovic Orban spune ca si-a dat acordul pentru acest program si ca decizia are in vedere posibilitatea ca elevii care nu pot participa din motive exclusiv medicale la prima sesiune a Bacalaureatului sa se poata inscrie la facultate.
Ministrul Sanatatii a afirmat, luni seara, la Europa FM, ...citeste toata stirea
Cele mai citite stiri
Ciolacu, despre finantarea din Ungaria a UDMR: Daca este ceva ilegal, institutiile statului sa isi faca datoria. Daca e imoral, statul roman ar trebui sa faca la fel
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat intr-o conferinta de presa ca trebuie vazut daca exista ...
Seful cabinetului lui Zelenski, editorial in The Guardian: "Tara mea, Ucraina, are o propunere pentru Occident care ar face intreaga lume mai sigura"
Intr-un editorial publicat in The Guardian, Andrii Iermak, seful cabinetului prezidential al ...
Ce s-a ales de brigada "onorifica" a Moscovei acuzata de atrocitatile de la Bucea. Marturia unui medic: "Baietii s-au saturat"
Un material realizat de RFE/RL urmareste parcursul unei brigazi rusesti care a intrat in vizorul ...