SECTIA DE PROCURORI A CSM: "Pasivitatea clasei politice - cauza incetarii proceselor penale pentru infractiuni foarte grave"

Sursa: Bursa
Joi, 27 Octombrie 2022, ora 05:40
86 citiri
Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aratat, ieri, intr-un comunicat de presa, ca hotararea de indrumare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind aplicarea deciziilor CCR din 2018 si 2022 privind prescriptia va duce la incetarea proceselor penale pentru comiterea unor infractiuni, dintre care unele foarte grave. Procurorii sustin ca situatia a fost generata, in principal, de pasivitatea puterilor legislativa si executiva, care nu au intervenit in termenul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.