Sfarsitul unei ere: Arctic, cel mai mare producator de electrocasnice din Romania, isi schimba numele dupa mai bine de 60 de ani. Ce se intampla cu brandul?

Marti, 09 Aprilie 2024, ora 15:40
138 citiri
Compania Arctic SA, cel mai mare producator de electrocasnice din Romania, ce opereaza local doua fabrici in judetul Dambovita, isi schimba numele in Beko Romania. Este vorba doar de numele firmei, al entitatii juridice care opereaza businessul cu o istorie de peste 60 de ani.
S
chimbarea vine ca urmare a tranzactiei dintre grupul turc Arcelik si grupul american Whirlpool, ce vizeaza operatiunile din Europa ale celor doi giganti. Tranzactia a fost finalizata, rezultatul fiind crearea unei noi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.