Sorin Paslaru, ZF: Sistemul este construit de asa natura incat doar mimeaza controlul si responsabilitatea. Esti fraier daca ajungi intr-o functie publica si nu te imbogatesti. Asta e perceptia, asta e realitatea. Cum sa nu faci bani cand ai puterea? Cum?

Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 05:37
44 citiri
Alegerile locale sunt mai importante, de fapt, decat cele parlamentare pentru oameni, insa dezbaterile reale intre grupurile profesionale, reprezentanti reali ai societatii si viitorii lideri locali lipsesc.
Toata lumea stie ca cine merge in administratia locala este un "om facut" pentru el si eventual pentru urmatoarele lui generatii. Administratia locala si in general politica este de fapt canalul prin care ultimii din clasa, baietii de nota 6, ca tot e acum in voga expresia, oameni cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.