Alex Bodi, dezvaluiri din relatia cu Bianca Dragusanu. "La cine pretindeti voi si visati doarme langa mine si ma tine de mana"

Sursa: Libertatea
Marti, 21 Mai 2019, ora 14:51
64 citiri
Bianca Dragusanu si Alex Bodi au o relatie tumultuoasa. cei doi ba s-au certat, ba s-au impacat. Acum, cei doi sunt din nou impreuna. In mediul online, Alex Bodi a transmis un mesaj foarte clar celor care il critica. Printre altele, acesta a facut referire si la iubita lui, Bianca Dragusanu.
"In urma cu cateva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart si din pacate sters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje in numele meu sunt false. Cu siguranta, invidia si neputinta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.