Catalin Botezatu vorbeste in premiera despre cum i-a schimbat viata operatia la colon: "A fost o perioada foarte grea, acum tin un regim groaznic"

Sursa: Libertatea
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 09:00
45 citiri
Designerul a surprins, ca intotdeauna, prin eleganta si spiritul jovial, fapt de care nu se dezice nici acum, desi traverseaza o perioada grea.
Treptat, si-a reluat programul si activitatile obisnuite, insa isi monitorizeaza in permanenta starea de sanatate, un subiect sensibil, dar despre care a vorbit in exclusivitate pentru Libertatea.
"A fost o perioada foarte grea, cu niste dureri pe care nu vreau sa le comentez cu nimeni, dar au trecut. Sunt foarte bine acum, tin un regim. Bine, nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.