Ce a spus Oana Zavoranu despre scenele fierbinti din "Sacrificiul" si cum si-a atacat fostul sot. "Vorbim de soti care isi iubesc nevestele, nu de frustrati care vor sa te traga inapoi!"

Sursa: Libertatea
Sambata, 15 Iunie 2019, ora 14:55
35 citiri
"Am avut discutii pregatitoare despre faptul ca mai mult ca sigur lucrurile acestea se vor intampla in serial. Fiind un sot care ma sprijina si se bucura din tot sufletul de realizarile mele profesionale, Alex a acceptat si a inteles imediat, fara sa imi creeze vreo secunda un disconfort in aceasta privinta. Vorbim de soti care isi iubesc nevestele, nu de frustrati care vor sa te traga inapoi si nu se pot bucura de realizarile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.