Celebrul "Crocodilul" face dezvaluiri-bomba din Costa Rica: "Sunt o victima politica! Procurorul m-a amenintat direct: Vei imbatrani la inchisoare!"

Sursa: Cancan
Marti, 04 Aprilie 2017, ora 22:11
139 citiri
Bogdan Dumitrache, zis "Crocodilul" a parasit Romania in urma cu un an si jumatate, iar azi are o mare afacere in Costa Rica. Detine una dintre cele mai cunoscute firme de securitate din America Centrala si are peste 250 de angajati. De acolo, el sustine ca "in Romania se intocmesc dosare la comanda la aproape 30 de ani de la Revolutie. Un caz evident este si dosarul meu, nr. 5276/2/2013 de la Inalta Curte. In aceasta cauza, am fost arestat preventiv in 2008 pentru o altercatie produsa in mall ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.