EXCLUSIV/ Silviu Prigoana si Mihaela nu s-au mutat sub acelasi acoperis nici dupa aproape doi ani de relatie. Impreuna, dar separati!

Sursa: Libertatea
Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 23:30
151 citiri
Silviu Prigoana si Mihaela s-au logodit, peste hotare, dar pana sa faca pasul cel mare mai au, se pare, de asteptat. Silviu Prigoana si Mihaela, iubita lui, sunt impreuna de mai bine de un an si jumatate. Cei doi au botezat cativa copii, si-au petrecut mai multe vacante peste hotare si par sa se inteleaga de minune. Citeste si...Teodora Buciu a castigat Vocea Romaniei 2016 Cu toate acestea, ei nu locuiesc nici acum sub acelasi acoperis. Ea este o femeie de afaceri, foarte mult timp plecata, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.