Fosta logodnica a lui Mihai Bendeac, actrita Andreea Vasile, vorbeste despre cel mai frumos rol. "Cand am intalnit omul alaturi de care ma vedeam imbatranind, m-am gandit ca mi-as dori un copil"

Sursa: Libertatea
Duminica, 17 Mai 2020, ora 13:28
237 citiri
Chiar daca si-a facut debutul intr-un reality show in care era monitorizata 24 de ore din 24, in ultimii ani, Andreea Vasile a preferat sa nu vorbeasca deloc de viata ei personala. Totusi, de cand a devenit mamica unui baietel, actrita a povestit despre provocarile unui parinte la inceput de drum.
"Nu m-am hotarat sa devin mama, cred ca e o chestiune care se naste natural, atunci cand intalnesti un om pe care-l iubesti si alaturi de care iti doresti sa-ti petreci tot restul vietii. Cel putin la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.