Mesajul Andreei Esca pentru fiul ei, care a implinit 17 ani. Aris s-a luptat si el cu COVID-19. Ce nu stiati despre tanarul mai timid al familiei

Sursa: Click
Sambata, 25 Iulie 2020, ora 05:40
79 citiri
Andreea Esca, sotul ei, Alexandre Eram si fiul lor, Aris Melkior, au fost identificati pozitiv cu COVID-19, cele mai rele simptome avandu-le partenerul stiristei.
Andreea, care a revenit de curand si pe micile erane, se simte bine in prezent, asemenea fiului ei, care si-a serbat vineri, 24 iulie, ziua de nastere.
"La multi ani, Aris! Nu stiu cand au trecut 17 ani, dar tare ma faci fericita in fiecare zi! Te iubeste mama", a scris Esca pe contul personal de Instagram, in dreptul unei imagini cu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.