O femeie din Cartea Recordurilor il lasa pe Cheloo fara cuvinte la iUmor. "Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de inger barbat"

Sursa: Libertatea
Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 12:46
85 citiri
Olga Lyashuk, ucraineanca declarata anul acesta cea mai puternica femeie din lume, cunoscuta la nivel international pentru concursurile de impins masini, l-a lasat fara cuvinte chiar si pe cel mai dur jurat, Cheloo.

Ucraineanca ce a intrat in Cartea Recordurilor cu un moment de spart pepeni cu pulpele i-a provocat lui Cheloo o reactie cum rar a fost vazuta la iUmor.
"Cu spaima in glas va transmitem ca ne bucuram sa va avem la aceasta emisiune. Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.