Povestea de dragoste dintre Klaus si Carmen Iohannis, subiect de carte. "Presedintele s-a inscris la o scoala de dans si bune maniere, ca sa poata avea mai mult succes la fete"

Sursa: Libertatea
Duminica, 23 Decembrie 2018, ora 13:00
77 citiri
Stefan Iordache si Mihaela Tonitza, Emil Hossu si Catrinel Dumitrescu, Adrian Pintea si Lavinia Pintea, Ileana Stana si Andrei Ionescu, Eugen Cristea si Cristina Deleanu, Ilinca Tomoroveanu si Traian Stanescu, Alice Barb si George Ivascu, Rodica Popescu Bitanescu si Mircea Bitanescu, Teodora si Martin Stanciu, Traian si Maria Basescu, Daciana Sarbu si Victor Ponta, Carmen si Klaus Iohannis, dar si Dana si Adrian Nastase sunt cateva din cuplurile ce, in acceptiunea autoarei, au fost si sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.