Veronica si Smaranda, nepoatele primarului general al Capitalei, au mers cu bunicul la circ. Sorin Oprescu s-a distrat alaturi de aripa tanara a familiei

Sursa: Cancan
Luni, 05 Decembrie 2011, ora 01:21
265 citiri
Sorin Oprescu a avut parte la sfarsitul saptamanii trecute de cateva ore de distractie, edilul Capitalei mergand la circ cu doua fetite superbe, care au captat privirile celor din jur.

Primarul si-a facut aparitia sambata, in jurul orei 15.00, la Circul Globus, fiind insotit de Veronica, in varsta de doi ani, si Smaranda, de patru ani, nepoatele sale, dar si de Ilinca, nora lui.

Primarul general al Capitalei, care a fost salutat la intrarea in circ de cei care venisera sa asiste la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.