Asteptarea a luat sfarsit! Revine emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" * Omul din spatele succesului din '86: "Steaua e doar clubul Armatei, nu FCSB!"

Sambata, 30 Mai 2020, ora 19:31
58 citiri
Primul preparator fizic din fotbalul romanesc, presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, sensei Florentin Marinescu a acceptat invitatia directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanitoaia, de a participa la emisiune.

Sensei Florentin Marinescu, cel care a lucrat la Steaua 1986 si a facut parte din staff-ul clubului care a castigat Cupa Campionilor, Supercupa Europei, 3 titluri de campion si o Cupa a Romaniei, face dezvaluiri in exclusivitate si spune povesti nestiute din viata echipei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.