ASTRA, DEPUNCTATA // Ioan Niculae dezvaluie datoria pe care o are la ANAF si de ce e sigur ca va castiga la TAS: "Cei de la Comisie nu au stiut de hartia asta"

Marti, 03 Decembrie 2019, ora 19:31
22 citiri
Patronul Ioan Niculae e increzator ca formatia lui isi va recupera punctele la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

"Am fost anuntat de putin timp de oamenii mei din club despre aceasta decizie. Le-am spus sa stea linistiti, pentru ca ma folosesc de ordonanta 6, iar eu am primit o hartie ca pot sa achit datoria de 800 de mii de lei pana pe 27 decembrie. Nu consider ca este nicio o rautate din partea Comisiei, doarece cred ca cei de la Comisie nu au stiut de hartia pe care eu o am si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.