BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP // Presa din Canada a prefatat duelul de la Turneul Campioanelor: "Bianca isi va intalni idolul din copilarie"

Sambata, 05 Octombrie 2019, ora 19:30
9 citiri
"Bianca Andreescu si Simona Halep, idolul ei din copilarie, se vor duela la Turneul Campioanelor. Cu siguranta, aceasta partida nu poate fi ratata! Bianca a jucat deja cu doua dintre jucatoarele din grupa ei, pe care le-a invins. Cu Simona nu s-a mai intalnit pana acum"
Tennis Canada

"Bianca Andreescu a crescut cu dorinta de a avea la un moment dat ocazia sa joace impotriva sportivelor pe care le vedea la televizor si, de ce nu, sa le invinga. Dupa ce a facut deja asta cu multe dintre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.