Bogdan Stelea a rupt tacerea despre perioada Viitorul: "M-a durut. Hagi are un stil dictatorial! Pune presiune gratuita pe tineri"

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 13:31
16 citiri
"M-a afectat perioada de la Viitorul, pentru ca venisem cu multa iluzie si credeam ca se pot face anumite lucruri. Dar nu s-a putut. Hagi are un stil dictatorial. Insa asta i-a adus succes, cel putin in Romania, si e de respectat. Ne-am dat seama ca, daca as fi continuat, am fi putut ajunge la anumite animozitati.

Ne-am fi putut strica si prietenia, da, dar ne-am fi reparat-o in timp oricum. Vedeam total diferit felul in care trebuia sa ma comport cu jucatorii. El crede ca jucatorul tanar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.