Ciprian Marica isi spune toate secretele la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", miercuri, ora 20:00! De ce a semnat cu FCSB? "Dinamo mi-a inchis usa!"

Luni, 31 August 2020, ora 13:31
18 citiri
Marica va aborda subiecte in premiera intr-o discutie deschisa de o ora cu Ovidiu Ioanitoaia. Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" de pe GSP.RO e miercuri, de la ora 20:00.

Ce afaceri are si cu ce se ocupa in afara de fotbalDe ce-a preluat Farul Constanta si cu ce probleme se confruntaMesaj dur pentru Razvan Burleanu si pentru cei din Federatia Romana de FotbalDe ce a ajuns la FCSB, desi avusese discutii cu cei de la DinamoA fost sau nu o greseala ca si-a terminat cariera la FCSBUnde a castigat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.