CLINCENI - DINAMO 0-1 // Dusan Uhrin jr., discutie directa cu jucatorii: "Nu vreau sa am haos" + "Avem o gramada de probleme"

Marti, 03 Martie 2020, ora 23:32
33 citiri
"Nu sunt dezamagit de evolutia noastra. Am reusit sa castigam, desi a fost foarte dificil. Ei au reusit sa aiba cateva ocazii. Am fost putini nervosi, pentru ca am pierdut meciul precedent. Le-am spus jucatorilor sa fie calmi.

Nu cred ca a fost un meci foarte diferit fata de cel din campionat. Acum, Fabbrini a jucat mult mai bine. A reusit doua suturi foarte bune.

Am avut o discutie cu jucatorii, pentru ca nu vreau sa am haos in echipa. Le-am transmis ca nu voi fi dat afara. Avem o gramada de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.