Corespondenta din Antalya De ce au vrut rapidistii sa iasa de pe teren in amicalul de astazi * Explicatia lui Goge: "Sunt o natie agresiva"

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 19:30
57 citiri
Articol de Vlad Nedelea, Cristi Rosu (video) - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022, 17:39 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 18:11

Rapid a fost invinsa in primul amical al cantonamentului din Antalya, scor 1-2 cu Diyarbakirspor. Lucian Goge (30 de ani), fundasul giulestenilor, a vorbit despre momentul in care colegii lui au vrut sa paraseasca terenul.

Reporterul GSP Vlad Nedelea si cameramanul Cristi Rosu se afla in Turcia si transmit zilnic cele mai noi informatii din cantonamentele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.