CORONAVIRUS. Stefanos Tsitsipas nu mai rezista in izolare: "Simt ca imi pierd mintile. Am vorbit cu familia si am decis sa ma mut singur"

Miercuri, 06 Mai 2020, ora 19:30
40 citiri
Cum toate competitiile din tenis sunt suspendate cel putin pana in luna iunie, Tsitsipas petrece mult timp pe retelele de socializare. Vlogger-ul circuitului ATP spune ca izolarea l-a impins sa faca gesturi neasteptate.

"Daca va intrebati de ce nu sunt cu familia in aceasta perioada, explicatia e simpla. Am avut o discutie cu ei acum cateva zile si am decis ca asa e cel mai sigur. Ii iubesc, vreau din suflet sa ii vad, dar era foarte stresant stiind ca ii pot expune. Asa ca am decis sa stau in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.