COVID-19. Sensei Florentin Marinescu, preparatorul Stelei '86: "Fotbalistii mananca si azi cascaval pane cu ceapa, ce pretentii sa avem de la ei?!"

Joi, 09 Aprilie 2020, ora 13:32
30 citiri
Ni se tot spune sa stam casa. De la presedintele statului pana la moderatorii televiziunilor, de la ministrul sanatatii pana la artisti, politicieni si alte personalitati publice. Statul a impus restrictii si romanii, in marea lor majoritate, chiar stau in casa. Printre ei, evident ca si sportivii.

Competitiile sunt oprite, indiferent ca e vorba despre cele care aduna foarte multi spectatori, fotbal, tenis, formula 1, baschet, hochei, sau cele la care tribunele nu sunt la fel de populate, gen ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.