CUPA ROMANIEI // VIDEO + FOTO Stim primele 7 echipe calificate in optimi * U Cluj, victorie dramatica in prelungiri cu FC U Craiova pe "Oblemenco"

Marti, 24 Septembrie 2019, ora 23:59
39 citiri
S-au stabilit primele 7 echipe calificate in optimile de finala: Astra, Foresta Suceava, Dinamo, Metalul Buzau, Academica Clinceni, FC Voluntari si Universitatea Cluj.

Cea mai mare surpriza a fost esecul lui Gaz Metan Medias, locul 4 din Liga 1, in confruntarea cu Foresta (L3), scor 1-2.

In cel mai tare meci al zilei, U Cluj s-a impus in confruntarea cu FC U Craiova, dupa un meci care a avut nevoie de prelungiri. "Sepcile rosii" au revenit de la 0-2 si au marcat golul victoriei, in minutul 95, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.