Daniel Pancu, reactie devastatoare dupa dezvaluirile facute de Florin Manea la GSP Live: "Nu voi mai lucra cu asemenea specimene"

Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 23:31
19 citiri
Conflictul e departe sa se stinga, iar reactia lui Pancu din aceasta seara spune multe despre tensiunile acumulate in club intre cei doi.

"Ce am realizat eu in fotbal el n-a realizat nici pana la unghia mea mica. Nici pana la mizeria de la unghia mica, dar n-am. A profitat de dezorganizarea din club. Nu voi mai lucra cu astfel de specimene la cluburile la care voi mai activa.

Va fi 100% vina mea daca nu promovam. Daca echipa promoveaza, meritul meu va fi de 0,2%. Am fost dezamagit pentru ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.