DINAMO // Danut Lupu a intrat in direct la TV si n-a avut mila de Negoita: "Ce sa vanda? Daca avea clubul il vindea de mult! Badea i-a vandut o societate infiintata in 2003"

Luni, 20 Ianuarie 2020, ora 16:31
38 citiri
In aceasta dimineata, Lupu a intrat in direct la TV si a lansat ipoteza de care se tem cel mai mult fanii dinamovisti: cea conform careia clubul sa-i apartina, de fapt, fostului investitor Nicolae Badea.

"Crezi ca Negoita are Dinamo sau e la domnul Badea? Ia intereseaza-te! Nu cumva Badea i-a dat lui Negoita o societate infiintata in 2003? La cine e Dinamo acum? La Negoita sau la domnul Badea?

Daca avea clubul, Negoita il vindea de mult timp! El n-are palmares, n-are nimic", a spus Danut Lupu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.