DINAMO // EXCLUSIV Ionut Chirila, atac nemilos la Florin Prunea: "Sper ca nu e doar un executant. Ii recomand sa faca un curs la Coverciano"

Miercuri, 31 Iulie 2019, ora 23:31
45 citiri
Tehnicianul reaminteste un episod de pe vremea in care a lucrat alaturi de Prunea la Poli Iasi si il acuza pe oficialul "cainilor" de impostura: Chirila sustine ca Florin Prunea nu are pregatirea necesara pentru a se situa intr-o pozitie de conducere si ca e "doar un executant".

"Cand faci asemenea declaratii hazardate, dai verdicte fara sa analizezi in profunzime situatia precara in care se afla Dinamo, inseamna ca nu te ridici cu nimic deasupra predecesorilor tai, al caror management tine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.