DINAMO - FCSB 0-3. EXCLUSIV Florin Prunea "a explodat" in direct la GSP Live: "Sunati-l sa vina si sa avem o confruntare directa! Atat va spun!"

Joi, 25 Iunie 2020, ora 23:30
16 citiri
"As vrea sa spun doar atat, sunati-l pe Bogdan Balanescu, Nu ma sunati pe mine. Il vad acum pe Grigore plangand la televizor, dinamovist adevarat. Nu ne mai sunati pe noi, sunati-l pe baiatul asta sa iasa si sa spuna. Bai, baiatule, esti director general la Dinamo! Ce se intampla acolo?! Eu am intrat doar din respect, dar e jenant ce se intampla. Sunati-l pe baiatul ala, chemati-l la o emisiune.

Bai, cand l-ai vandut pe Nistor, cand nu platiti jucatorii, cand bagi echipa in somaj tehnic si tu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.