DINAMO. Florin Prunea, atac cu talpa la Balanescu: "El nu i-a testat pe toti! A taiat din pix ca sa-l tina Negoita la Dinamo. Numai tampitii ar face asta"

Marti, 21 Iulie 2020, ora 07:31
5 citiri
Fostul portar, care a plecat de la Dinamo la finalul lunii iunie, sustine ca Bogdan Balanescu este principalul vinovat pentru situatia de la echipa alb-rosie si-l acuza pe acesta de nerespectarea protocolului impus cluburilor.

"Este o situatie care a scapat de sub control. E o lipsa totala de organizare! Ce s-a intamplat acolo e incredibil si nu cred ca a plecat de la jucatori. Asta pleaca de sus, de la conducere, de la directorul general care a semnat protocolul. E clar ca sunt lucruri care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.