DINAMO. Ioan Becali, interventie acida la TV * Critica politica de salarii a lui Cortacero: "Fa-le si astora salariul mai mare. Nu se poate asa ceva"

Sambata, 12 Septembrie 2020, ora 13:31
21 citiri
Ioan Becali, condamnat in trecut pentru fapte de coruptie in "Dosarul Transferurilor", e nemultumit de diferentele mari de salarii de la Dinamo. Daca jucatorii nou-veniti au salarii intre 15 si 30.000 de euro, Ricardo Grigore e platit cu doar 2.500 de euro, discrepanta care a starnit indignarea celui poreclit Giovanni.

"Ma cunosteam cu unii dintre ei (n.r - spanioli). Ma cunosc cu Juan Melero, cel care dirijeaza din umbra. Au ambitii serioase, au platit salarii restante. Sper sa le faca niste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.