DINAMO. Pica varianta Cosmin Contra? Reactie de ultima ora a lui "Gurita": "Poate au pe altcineva cu care vor sa inceapa proiectul"

Vineri, 14 August 2020, ora 23:31
19 citiri
"Gurita" este extrem de apropiat de Juan Jose Melero Marin, unul dintre colaboratorii noului patron Pablo Cortacero, dar spune ca nu a fost contactat deocamdata de investitorii iberici. Contra si Melero Marin s-au intersectat la Getafe, in sezonul 2014-2015.

"In momentul de fata, eu n-am avut nicio discutie cu noii proprietari de la Dinamo. Am avut o discutie in urma cu o luna si jumatate, cand am stabilit ca, daca vor cumpara clubul, vom vedea daca putem ajunge la o intelegere. Poate intre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.