Dinamo. Victor Piturca pariaza pe esecul proiectului Cortacero: "Se va incheia totul! Mai mult de 6 luni sau un an nu va dura"

Miercuri, 09 Septembrie 2020, ora 10:31
36 citiri
Fostul selectioner este de parere sefii lui Dinamo si antrenorul Cosmin Contra gresesc cand aduc atat de multi jucatori noi si nu crede ca proiectul lui Pablo Cortacero va dura mai mult de un an.

"Dinamo e un club mare, iar ce se intampla acum e total neprofesionist. Mai mult de sase luni sau un an nu va dura. Se va incheia totul. La Dinamo trebuie un proiect! Dar la cum au plecat... Aduc jucatori spanioli, pe nu stiu cine... Nu stiu daca poti sa creezi o echipa rapid. Parerea mea e ca trebuie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.