"Dom'le, masina e noua ..." * Ilie Nastase, poveste fabuloasa la 74 de ani: "Esiriac s-a intors la mine si a inceput sa ma injure!"

Duminica, 19 Iulie 2020, ora 13:30
16 citiri
Fostul mare tenismen nu e in Bucuresti de ziua sa de nastere, ci la Constanta, acolo unde s-a mutat alaturi de sotia sa, Ioana. "Suntem la mare, ne relaxam aici pe malul marii. N-am mai vrut sa stau in Bucuresti. Ma cam saturasem sa fie toata ziua paparazzi pe urmele mele. Asa aici e mult mai liniste si nu mai am niciun fel de problema", spune Nastase.

Intrebat cum se simte la implinirea varstei de 74 de ani, Nastase a inceput sa rada: "Ca un campion! Cand ajungi primul numar 1 mondial in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.