DUCKADAM LA 60 DE ANI // VIDEO Helmuth Duckadam povesteste cum se trucau meciurile pentru Hagi si Piturca: "Trebuia sa iau 5 goluri dupa ce aparasem 4 penalty-uri la Sevilla!" * Nume grele din Liga 1 implicate

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 16:31
28 citiri
Sub acoperirea euforiei aparute dupa cucerirea Cupei Campionilor Europeni pe 7 mai 1986, Steaua prepara in finalul sezonului intern respectiv o reprezentatie de teatru, la care eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a refuzat sa ia parte. Astazi, fostul portar ros-albastru rememoreaza zilele tensionate traite la numai cateva saptamani dupa ce uimise mapamondul cu interventiile sale uluitoare de la penalty-urile contra Barcelonei.

"Nu pot sa ma fac de ras"

"Clubul mi-a interzis sa mai intru in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.