Dupa 20 de ani dedicati sportului, o mare campioana a Romaniei sufera de discopatie lombara! "Important este sa nu se agraveze!"

Joi, 06 August 2015, ora 14:24
291 citiri
De patru ori campioana olimpica la canotaj, Viorica Susanu a abandonat sportul de performanta in 2012, dupa Olimpiada de la Londra.

Recunoscuta ca fiind una dintre cele mai valoroase sportive din istoria Romaniei, Viorica simte acum urmarile eforturilor pe care le-a facut in activitatea sportiva, cand muncea si cate zece ore pe zi.

Multipla campioana, care va implini in luna octombrie 40 de ani, este sacaita de o discopatie lombara si a ales sa se recupereze la Centrul de Recuperare Medicala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.