EXCLUSIV Adrian Mihalcea a izbucnit in direct * Dezvaluiri incomode despre plecarea de la Dinamo: "Atunci am simtit ca se rupe ceva. Am avut impresia ca lumea ma ia de prost"

Marti, 21 Iulie 2020, ora 10:31
16 citiri
Demis dupa doar sapte meciuri petrecute pe banca ros-albilor, Adrian Mihalcea a vorbit despre cauzele care au dus la despartirea de Dinamo. Tehnicianul a amintit de episodul revoltei de la Saftica, incercang sa gaseasca explicatii pentru forma modesta avuta de "caini" la reluarea campionatului.

Pe 6 iunie, Dinamo trebuia sa o infrunte intr-un amical pe FC Voluntari, la Saftica. Partida n-a mai avut loc, dupa ce jucatorii lui Dinamo au pus la cale o rascoala la adresa conducerii, nemultumiti de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.