EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvaluiri din culisele FCSB: "Eu cu Gigi faceam transferuri la Steaua, nu-l consultam pe MM! Vorbeam mereu cu numarul 1"

Duminica, 10 Mai 2020, ora 23:31
16 citiri
Aceasta a vorbit despre perioada in care Laurentiu Reghecampf era antrenor la FCSB, sezoane cand a rueusit sa castige de doua ori titlul de campion ala Ligii 1 si despre implicarea ei in politica de transferuri a ros-albastrilor.

Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", realizata de Ovidiu Ioanitoaia, este difuzata in fiecare miercuri seara, de la ora 20:00, pe GSP.RO
Anamaria Prodan a fost impicata in ultimii ani in zeci de scandaluri cu cei din fotbalul romanesc. "Acum m-am mai domolit, pe masura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.