EXCLUSIV | Anghel Iordanescu, deranjat de ultimele declaratii ale lui Mircea Lucescu. "Fotbalul a inceput cu el si, probabil, daca il ascultam, se va sfarsi tot cu el"

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 10:40
16 citiri
Fostul antrenor Anghel Iordanescu s-a aratat uimit de ultimele declaratii facute de Mircea Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor, in care a vorbit despre culisele fotbalului romanesc si modul in care s-au realizat unele performante, in epoca comunista.
Pe Anghel Iordanescu si Mircea Lucescu i-a legat prietenie lunga de zeci de ani. Sunt prieteni si acum, fiind foarte greu sa te prefaci ca ai uitat trecutul. Cu toate acestea, Anghel Iordanescu s-a aratat dezamagit de declaratiile pe care Lucescu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.