EXCLUSIV | "Ar fi lumanarea de pe tort!" Cea mai sincera reactie dupa ce Timisoara a cerut falimentul lui Dinamo, intr-un moment delicat pentru "caini"

Sursa: ProSport
Joi, 21 Martie 2019, ora 05:40
133 citiri
Fostul mijlocas al celor de la Dinamo, Danut Lupu (52 de ani) a comentat in cadrul emisiunii ProSport LIVE cererea de insolventa inaintata de reprezentanti ai Politehnica Timisoara SA, fosta FC Timisoara SA, pentru cei de la Dinamo 1948 SA, societatea detinuta de Ionut Negoita. Pentru ca aceasta a mai fost in insolventa in urma cu cinci ani, ar putea intra direct in familent.
Scandalul ar fi pornit de la faptul ca Dinamo nu ar fi virat suma de 270.000 de euro + TVA banatenilor pentru transferul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.