EXCLUSIV Ciprian Tatarusanu, facut KO dupa Romania - Irlanda de Nord 1-1: "Greseala mare de portar! Doamne, Dumnezeule, el nu joaca de luni de zile!"

Sambata, 05 Septembrie 2020, ora 10:31
26 citiri
Dragomir l-a pus la zid pe goalkeeper-ul Ciprian Tatarusanu, pe care il considera principalul vinovat pentru golul egalizator reusit de nord-irlandezi in minutul 86.

"A fost greseala mare de portar! Portarul trebuia sa iasa pe mingea. Doamne, Dumnezeule, el nu apara de luni de zile! Tu ce faci in poarta? Nu iesi pe minge inalta in gura portii?

Mi-a placut Alibec, a fost cel mai bun din ambele echipe. Daca Alibec avea mijlocasi cu multa minte, dadea doua goluri. A dovedit ca e jucator de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.