EXCLUSIV Cornel Dinu, dezvaluiri halucinante despre rivalitatea dintre Steaua si Dinamo! Cum a fost drogat inaintea unui meci de Militie: "A venit la mine o studenta la stomatologie"

Luni, 11 Mai 2020, ora 13:31
29 citiri
O rivalitate istorica si parca fara sfarsit s-a reaprins la finalul saptamanii trecute. Si a plecat de la afirmatiile marelui capitan al Stelei anilor '80, Tudorel Stoica. Fostul mijlocas a respins inca o data teoria ca Valentin Ceausescu a facilitat performantele echipei prin mijloace necurate. "Rolul lui Valentin a fost doar sa ne protejeze de abuzurile lui Dinamo", a spus Tudorel, lucru care a declansat furia unor dinamovisti, in frunte cu Andone, Vaiscovici si Multescu.

GSP a lansat din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.