EXCLUSIV Dezvaluiri incredibile despre debandada de la Dinamo: "Diversionistul Popescu face parte dintr-un grup care decide tot" * Bere adusa pe blat, glume deplasate, furturi

Vineri, 26 Iunie 2020, ora 23:31
19 citiri
El dezvaluie lucruri socante petrecute in cantonamentul de la Saftica: partide de poker pe bani pana in crucea noptii, bere adusa pe blat in camere, glume deplasate la adresa staff-ului, furturi de alimente si vitamine.

- Domnule Motoaca, ati avut o postare foarte abrupta la adresa lui Mihai Popescu dupa esecul cu FCSB (Detalii AICI). Ce v-a infuriat?

- Au fost inainte interventiile lui Ionut Negoita si Prunea, dupa care am simtit nevoia sa fac si eu acele precizari. Asta pentru ca nimeni nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.