EXCLUSIV Dezvaluiri incredibile din haosul de la Dinamo si acuze grave: "Vreti pe stadion? Sariti si voi gardul dupa ce pleaca paznicii!"

Sambata, 30 Mai 2020, ora 10:31
15 citiri
Inca o explicatie pentru postura de "lanterna rosie" in care a ajuns Dinamo, in pericol sa retrogradeze in premiera in 72 de ani de existenta! De asta data, lucruri incredibile petrecute la academia clubului. Una dintre primele trei din tara, alaturi de Viitorul si U Craiova, insusi Razvan Burleanu oferind o diploma de excelenta si incadrand gruparea ros-alba intr-un program special UEFA.

Centrul de juniori al ros-albilor, recunoscut in ultimele decenii, chiar daca a vandut ca la taraba, sub ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.