EXCLUSIV Document BOMBA la GSP Live: FCSB trebuia dezafiliata * De ce a luat Viitorul titlul in 2017: "Asta a fost atuul"

Vineri, 10 Iulie 2020, ora 10:31
25 citiri
Adrian Topirceanu a prezentat un document care, conform spuselor lui, ar fi trebuit sa duca la dezafilierea clubului patronat de Gigi Becali.

"Asta este actul emis 2003, desi Steaua exista si pana atunci. A fost radiat conform deciziei instantei din 2014. A fost radiat. Inclusiv palmaresul a fost radiat. Clubul lui Becali trebuia dezafiliat in secunda 2. El nu a avut niciodata Steaua, a fost controlata prin AFC-ul lui Paunescu. Cand a dat faliment in 2008, Becali si-a facut Steaua lui. Nu ai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.