EXCLUSIV Fost participant la MasterChef, pasager in avionul cu care CFR a venit la Bucuresti, face acuze grave: "Unii nu purtau masti. Au 11 cazuri, iar eu am familie. Nenorocitilor!"

Sambata, 11 Iulie 2020, ora 13:31
6 citiri
Insa problemele nu se opresc aici: CFR a fost amenintata cu judecata de una dintre persoanele aflate in avionul ce transporta week-end-ul trecut echipa la Bucuresti pentru derby-ul cu FCSB, meci amanat intre timp. Paul Siserman, fost concurent la MasterChef, a dezvaluit pe pagina sa de Facebook amanunte incredibile care s-ar fi petrecut in avion.

Neglijenti la altitudine?
CFR Cluj n-a inchiriat un charter pentru partida de la Bucuresti, ci a ales sa faca deplasarea cu o cursa de linie. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.