EXCLUSIV Ionel Danciulescu a luat foc dupa dezvaluirile lui Adrian Cristea: "Eu i-am blocat transferul la Real Madrid? E ultima data cand ii raspund fostului iubit al Biancai Dragusanu!"

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 13:30
19 citiri
Fostul atacant al "cainilor" s-a enervat cand a auzit ca a fost acuzat ca nu se bucura la victoriile lui Dinamo daca golurile erau marcate de colegii din atac. (Detalii AICI)

"Eram trist cand nu marcam, cum erau si Claudiu, si ceilalti atacanti, dar asta nu inseamna ca nu ma bucuram la victorii. Oricum, mai bine asa, sa raman trist ca n-am dat eu gol, decat sa insemne o corvoada meciul, sa astept cu nerabdare sa se termine, sa scap si sa plec de la stadion", a spus Ionel Danciulescu pentru GSP. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.